ArosOpen 2017

Hvis man i musik, film, bog eller mange andre brancher opnår en kæmpe succes eller et hit ved første forsøg, så kender man udtrykket “den svære to’er” som dækker over at leve op til de forventninger som stilles til en efter den første succes.

Sådan havde vi det også i arrangør gruppen efter AROS 2016, hvor vi uden tvivl var kommet godt fra start og nu skulle vi så vise at vi havde lært af de fejl som var begået i første forsøg og at det andet forsøg ville blive endnu bedre.

For at gøre deltagelsen mere attraktiv for folk der boede længere væk, blev AROS 2017 sat op til at være et to dages arrangement, hvilket til vores store glæde førte til at vi fik tilmeldelser fra både Sjælland, Sverige og Tyskland, og i modsætning til sidste års to erhvervs butikker der var repræsenteret, var der i år ikke mindre end fem butikker der fint supplerede hinanden med forskellige varer.

Nogle udstillere var faldet fra men nye kommet til, så slutteligt havde vi cirka det samme antal udstillere som sidste år, men ikke mindre end 60 modeller mere, så der til sidst var 421 modeller i konkurrencen.

Succesen har atter engang været overvældende og især det store deltagerantal til lørdagens arrangement overraskede og glædede os og succesen nyder vi med ydmyghed, da vi ved at det ikke kun var vores indsats der gjorde det til en god weekend, så derfor skal det fra arrangørgruppen lyde en stor tak til alle sponsorer, klubber, udstillere og deltager som var med til at gøre AROS 2017 til en fed oplevelse.

Der er stadig plads til forbedringer – dog ikke så meget som sidste år – og der blev begået, hvoraf de fleste heldigvis var af en natur så det kun var arrangørerne der mærkede disse, så nu skal disse analyseres og udbedres så vi atter bliver friske til at arrangere AROS 2018.

Vinderne i 2017