Mød arrangørerne bag ArosOpen

På siden her kan du læse mere om arrangørerne bag ArosOpen. Hvis du vil i kontakt med os, så kan du bruge kontaktformularen. 

Fun fact: Vi har sammenlagt bygget modeller i 428 år. 

Carlos da Silva

Carlos da Silva

Min hovedinteresser er fly i 1/32. Men jeg bygger også figurer og panser i 1/35 + 1/16 mv. Jeg har bygget modeller de sidste 15 år. Hos ArosOpen står jeg for det økonomiske som kasser.

Frank Sørensen

Jeg har bygget næsten alle former for modeller. I mine unge dage var det 1/72 fly samt N og HO modeljernbaner. Billing Boats træskibe sammen med min far. Dengang var det med pensel og Humbrol farver. 🙂 Så har jeg holdt en lang pause indtil for ca. 10 år siden hvor jeg tog hobbyen op igen, efter at jeg var flyttet tilbage til Aarhus. Jeg begyndte i Århus modelbygge klub hvor jeg fik rigtig blod på tanden. Nu med vandfarver og airbrush. Og det er stadig alt muligt. Fly, biler, skibe, kanoner, fantasy osv. osv. Mine opgaver ved ArosOpen var sidste år fotografering af alle modellerne så de er klar til hjemmesiden som Gert Laursen varetager. Rart at der er kommet nye kræfter der. 🙂

Gert Laursen

Jeg bygger næsten alt, hvad jeg finder interessent, men mine hovedinteresser er figurer og dioramaer. Jeg har bygget modeller siden min far købte en Airfix Spitfire hos onkel Poul i Tordenskjoldsgade i Århus, og vi byggede den sammen ved spisebordet. Har dog holdt en pause på 25 år, før jeg igen fandt glæden ved hobbyen. Hos ArosOpen står jeg for det grafiske arbejde.   

Jan Dorn Johansson

Jeg startede med fly, mest 1/72, men også racerbiler og MC. Lang pseudo pause med små børn, som jeg lærte glæden ved modelbygning👍😉 Nu er vi fire der bygger alt mellem himmel og havbund, i alle skalaer, bare det er fedt! Kan bedst lide at gøre modellerne levende!

Jens Jensen

Jeg bygger primært fly i skala 1/48 og 1/32, men kan finde på at tage en afstikker til 1/35 for at bygge helikoptere eller militære køretøjer. Jeg er overdommer og har kontakten til dommere og briefere.

Lars Gade

Jeg byggede 1:72 som knægt og teenager. Lang pause mens familielivet fyldte mest. Som 55-årig startede jeg op igen med køretøjer i 1:35 – både danske og udenlandske. Står for køkken og cafe tjansen og er ellers “praktisk anlagt” med hænder & fødder 😎

Per Madsen

Jeg byggede 1/72 fly som dreng, og efter en pause hvor knallerter og piger var vigtigere, har jeg primært bygget 1/35 og 1/48. Dioramaer er nyeste interesse. Jeg varetager kontakten til butikkerne

Thomas Antonsen

Jeg er AROS-holdets mediemand. SoMe og alt muligt andet, der rimer på medier og presse, og projektfremdrift. Mine modelinteresse er primært moderne panser. Jeg har fx skrevet flere bøger om Leopard 2 i dansk tjeneste. Du kan læse mere om mine bøger i disse Facebook grupper:

Thomas Lund

Siden det første Airfix pose sæt i 70’erne har WWII fly været den største interesse, i dag i 1/32. Men selvom flyene står for det meste af produktionen, så bliver de andre hjørner af vores dejlige hobby afsøgt – panser, biler, skibe, figurer etc.

Torben Aarslev

Har bygget biler i 1/87 siden mine unge dag, og stort set kun danske redningskøretøjer 😉