Om ArosOpen 0

ArosOpen er en årlig begivenhed, hvor modelbyggere fra både ind- og udland samles i Århus for at bygge sammen, nyde selskabet med andre modelbyggere og konkurrere om, hvem der har skabt den mest imponerende model. Arrangementet er opdelt i to dele:

Lørdag

Lørdag er dedikeret til modelbyggere og modelbyggeklubber, der har investeret i byggeborde. De samles hele dagen og aftenen for at bygge, kun afbrudt af en fælles middag.

Søndag

Kl. 10-17: Åben for publikum. Adgang er gratis.

Kl. 10.30: Konkurrencen begynder. Modeller  i ca. 20 forskellige klasser bedømmes af kvalificerede dommere fra hele landet, udpeget af ArosOpen’s dommeransvarlige. Ingen dommere er medlemmer af Århus Modelbyggeklub.

Kl. ca. 16. Modelkonkurrencen slutter med præmieoverrækkelse.

Modellerne omfatter både militære og civile skibe, fly, køretøjer, science fiction-modeller og figurer. Både publikum og deltagere har mulighed for at handle ved opsatte boder og besøge arbejdende værksteder.

I løbet af weekenden vil der også være foredrag og workshops samt salgsboder fra professionelle forretninger som:

ArosOpen 2023

ArosOpen er den årlig Weekend hvor modelbyggere fra ind og udland mødes i Århus, for at bygge sammen, hygge med andre modelbyggere og til sidst konkurrere  med hinanden om hvem der har lavet den flotteste model.

Derfor er ArosOpen delt op i to:

 1. Lørdag hvor modelbyggere og modelbygge klubber, der har investeret i byggeborde, kommer og bygger hele dagen og aftenen, kun afbrudt af fælles middagen.
 2. Søndagen hvor der er åbent fra 10 til 17 med fri entré for tilskuere. Kl. 10.30 starter konkurrencen, hvor alle modellerne, i ca. 20 klasser, bliver vurderet af kvalificerede dommere fra hele landet, alle udpeget af ArosOpen’s dommeransvarlig.  Der er ingen dommere fra Århus Modelbyggeklub. Modelkonkurrencen forventes afsluttet kl. 16.00 med præmieoverrækkelse.

Modellerne omfatter både militære og civile skibe, fly, og køretøjer, science-fiction-modeller og figurer.

Både publikum og deltagere kan handle ved opstillede boder og besøge arbejdende værksteder.

I løbet af weekenden vil der blive afholdt foredrag/workshops, samt der vil være salgsboder fra professionelle forretninger som: 

  Navn og mail

  Jeg er under 16 og deltager gratis i selve konkurrencen. Ja
  Jeg deltager kun i udstillingsklassen H1 Ja

  Jeg tilmelder følgende modeller:

  Militær køretøjer og udstyr


  Flyvemaskiner


  Civile køretøjer
  Skibe


  Figurer og Buster (Bemærk IKKE SciFi/Fantasy)  Figurer og Buster (SciFi/Fantasy)  Specielle kategorier

  Bestilling af bord Ja.  Deltagelse i gallamiddagen om lørdagen. Pris 170 kr. Ja da, jeg deltager selvfølgelig

  Overnatning på skolen. Pris 50 kr.
  Du skal selv medbringe madras og sovepose. Overnatning kan bestilles så længe der er plads Ja, jeg bestiller overnatning

  Morgenmad søndag morgen. Pris 50 kr.
  Ja tak, jeg ønsker morgenmad på sengen

  Samlet pris for deltagelse i ArosOpen
  Pengene bedes overført til ArosOpens konto: 8117 1598486
  Tilmeldingen er først gældende, når vi har modtaget din betaling.  Vigtigt! Når du har sendt din tilmelding til os, modtager du en bekræftelsesmail i løbet af nogle få minutter. Hvis du ikke modtager den, så tjek dit spamfilter. Hvis du stadig ikke har modtaget noget, så skriv en mail til os på arostilmelding@gmail.com, og så tjekker vi, om vi har modtaget din bestilling.